Standhouder

Wilt u uw bedrijf, product of dienst presenteren tijdens Beurs4B, dan kunt u zich als standhouder aanmelden voor dit evenement. De organisatie biedt enkele uitgebreide all-in beurspakketten aan, die voorzien in ruimte op de beursvloer, bijkomende voorzieningen, promotie, organisatie en deelname aan activiteiten rondom Beurs4B. Hieronder volgt een profielschets van de standhouder en een overzicht van de beurspakketten, met daarbij vermelding van de kosten. Enthousiast geworden? Schrijf u in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Profiel van de standhouders: ondernemers en/of bedrijven, ingeschreven in het Handelsregister, die diensten of producten aanbieden (hoofdzakelijk) gericht op de zakelijke markt.

Beurspakketten:

A.) grote stand in het gebouw boven/beneden
(geheel eigen stand – bijv. beurswand)
  geen voorzieningen door de organisatie ten behoeve van de stand met uitzondering van 1 aansluiting op het lichtnet (indien gewenst)
  grootte van de stand maximaal 4 x 2 meter
  plaats van de stand volgens indeling door de organisatie
  kosten deelname: € 300,00 excl. btw
B.) stand in het gebouw boven/beneden

(met statafel)
  door de organisatie wordt een statafel (+/- 1 m2) geplaatst en wordt voor 1 aansluiting op het lichtnet gezorgd (indien gewenst)
  aan weerszijden van de statafel mag de deelnemer maximaal 1 banner of soortgelijke reclame-uiting plaatsen (tegen de statafel aan)
  grootte van de stand maximaal 2,5 x 1 meter
  plaats van de stand volgens indeling door de organisatie
  kosten deelname: € 175,00 excl. btw
C.) stand in het gebouw boven/beneden

(zonder statafel)
  geen voorzieningen door de organisatie ten behoeve van de stand met uitzondering van 1 aansluiting op het lichtnet (indien gewenst)
  grootte van de stand maximaal 2,5 x 1 meter
  plaats van de stand volgens indeling door de organisatie
  kosten deelname: € 175,00 excl. btw

Aanvullende opmerkingen

Bij alle pakketten (A., B. en C.) is mede inbegrepen:
vermelding van naam, website en logo van de deelnemer op www.beurs4b.nl;
vermelding van naam, website, logo en eventuele beursaanbieding van de deelnemer op een sheet/slide van de presentatie die op de benedenverdieping van het Hof van Eckberge zal worden getoond gedurende de beurs (met uitzondering van de momenten waarop het podium wordt gebruikt door/namens de organisatie);
drie ‘preview’ toegangskaarten voor het exclusieve ochtendprogramma inclusief lunchbuffet (voor de deelnemer zelf en eventuele zakelijke relaties);
Het is deelnemers niet toegestaan om:
reclame-uitingen/obstakels te plaatsen in/op gang- en voetpaden;
op de stands eigen muziek/audio af te spelen;
zelf meegebrachte drank en/of etenswaar te nuttigen (voor eigen gebruik) dan wel aan te bieden aan de bezoekers van het evenement.

Inschrijfformulier

Gewenste beurspakket
Wenst u een stroomaansluiting? (max.1)
Beursvoorwaarden gelezen en geaccepteerdNadat u het formulier volledig hebt ingevuld en op de knop "Verstuur aanvraag" hebt geklikt, neemt de organisatie op korte termijn contact met u op over de aanmelding. Het is de bedoeling een zo gevarieerd mogelijk aanbod van diensten en producten te realiseren, dus de organisatie behoudt zich het recht voor om een inschrijving niet in deelname om te zetten (zie algemene beursvoorwaarden).