Standhouders 2015

Hieronder ziet u een overzicht van de standhouders die zich al hebben aangemeld voor Beurs4B! Hebt u ook interesse om deel te nemen aan dit zakelijke evenement? Schrijf u vandaag nog in!

Dynatherm

Dit Duitse bedrijf ontwikkelt en fabriceert een nieuwe vorm van “verwarmingsfilm” door middel van baanbrekende milieuvriendelijke productietechnologie.
Dit bedrijf is onderdeel van het Energieplein.
www.dynatherm-heizfolien.de

Elektrokass B.V.

Voor zonnepanelen met “Duitse degelijkheid” kunt u bij deze specialist in zonne-energie terecht.
Dit bedrijf is onderdeel van het Energieplein.
www.elektrokass.nl

AGEM

AGEM werkt aan een energieneutrale Achterhoek en zorgt er als energieleverancier voor dat de lokaal opgewekte energie bij Achterhoekers terecht komt.
Dit bedrijf is onderdeel van het Energieplein.
www.agem.nu

Collin Crowdfund N.V.

Crowdfunding levert investeerders een comfortabel rendement op en stelt ondernemers in de gelegenheid hun groeiplannen te realiseren.
www.collincrowdfund.nl

Mediakanjers

Een full-service reclamebureau met een heldere visie: online en offline een boodschap communiceren.
www.mediakanjers.nl

Sociale Dienst Oost Achterhoek

De jobhunter informeert u graag over de werving- en selectiewerkzaamheden, toepasbare instrumenten en mogelijkheden van SDOA voor u als (mogelijk) werkgever.
www.socialedienstoostachterhoek.nl

De Groenmakers Sport en Groen B.V.

Vanuit Doetinchem wordt het onderhoud aan gras, park en terrein verzorgd met goed opgeleide mensen en met behulp van een eigentijds machinepark.
www.de-groenmakers.nl

Powerfulness

Voor trainingen op het gebied van communicatie, agressie, zelfverdediging en conflicthantering bent u bij Powerfulness aan het juiste adres.
www.powerfulness.nl

Ondernemers in Bedrijf

Deze netwerkorganisatie is actief in 25 regio’s, waarbij verbinden, samenwerken, relaties onderhouden en nieuwe contacten opdoen centraal staan.
Maak tijdens Beurs4B kennis met andere ondernemers in de Ondernemers in Bedrijf NetwerkLounge.
www.ondernemersinbedrijf.nl

MH Interieurdesign

MH Interieurdesign ontwerpt, begeleidt en realiseert het interieur van onder meer kantoren, praktijken, restaurants en openbare ruimtes.
www.mhinterieurdesign.nl

iSpot Mediaproducties

Voor het produceren van bedrijfs-, instructie- en e-learningvideo’s in Ultra HD of met een drone moet u bij iSpot zijn! Ken u de virtuele studio al?
Deze exposant demonstreert tijdens Beurs4B de virtuele studio.
www.ispotmedia.nl

Business Care Support B.V.

Business Care Support ondersteunt bedrijven met het opstellen en uitvoeren van een goed arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid.
www.businesscaresupport.nl

De Uitdaging

De Uitdaging laat bedrijven met maatschappelijke organisaties samenwerken om daarmee maatschappelijke vraagstukken op te lossen (maatschappelijk betrokken ondernemen).
www.nederlandseuitdaging.nl

Marotura

‘All Online Business’. Marotura helpt haar (internationale) opdrachtgevers met het succesvol inzetten van internet in business, marketing en communicatie en optimaliseert de online prestaties.
www.marotura.com

Deirdre Schokking training & coaching

U wordt tijdens Beurs4B hartelijk ontvangen door Deirdre Schokking. Zij is gespecialiseerd in het trainen en coachen van eigenaren en medewerkers van dienstverlenende bedrijven op het gebied van gastvrijheid.
www.deirdreschokking.nl

Payrolljobs

Payrollen is een efficiënte en flexibele oplossing voor de werkgever, werknemer en zzp’er. Payrolljobs bewijst dat het loont.
www.payrolljobs.nl

SMAAK de ZAAK

Door smaak te kiezen binnen uw bedrijf bent u duidelijk naar uw doelgroep en trekt u die klanten aan, die u het liefste wilt. Wat is de smaak van uw zaak?
www.smaakdezaak.nl

Marco’s Handgemaakte Schoenen

Marco Sessing maakt als ambachtelijk en orthopedisch schoentechnicus exclusieve schoenen op maat in iedere gewenste kleur, zelfs met uw logo.
www.marcoshandgemaakteschoenen.nl

Batist Administraties

Batist staat voor een nuchtere, praktische en duidelijke werkwijze, korte lijnen, één aanspreekpunt en duidelijke en gespecificeerde declaraties.
www.batistadministraties.nl

Spijkerman Evenementenverhuur

Spijkerman is specialist in de verhuur van tenten, inrichting en facilitaire voorzieningen met als bijzonderheid het turn-key opleveren van projecten.
www.spijkerman.eu

Kijk op Uitgevers B.V.

Uitgever van magazines Kijk op Oost Nederland en Kijk op het Noorden.
www.kijkopoostnederland.nl

Lefers Advocatuur

Lefers Advocatuur werkt voor cliënten die een deskundige, ervaren en vooral betaalbare advocaat zoeken op het gebied van letselschade en huurrecht.
www.lefers-advocatuur.nl

Addink Media

Addink Media verzorgt promotie en reclame voor bedrijven en evenementen via outdoor LED displays (full HD) op A locaties waaronder langs de N18.
www.addink-media.nl

LDR-lighting

Voor advies en verkoop op het gebied van led verlichting, ook in geval van maatwerk, bent u bij LDR-lighting aan het juiste adres.
www.ldr-lighting.nl

Symbus B.V.

Symbus begeleidt professionals naar een succesvolle loopbaan in de Achterhoek, Liemers & Twente en is voor bedrijven een adviseur op HRM-gebied.
www.symbus.eu

Jongbloed Fiscaal Juristen

Deze fiscaal juristen zijn deskundig, creatief en adviseurs naast de klant. Geen maatpakken, stropdassen of belachelijke tarieven en afspraak is afspraak.
www.jongbloed.tv

ONZ-Achterhoek

Netwerken staat centraal in het zakenleven. ONZ-Achterhoek is een netwerkvereniging in de Achterhoek speciaal voor ZP’ers.
www.onz-achterhoek.nl

ID advies B.V.

Bij ID advies kunt u terecht voor de verkoop en implementatie van (bedrijfs-)software waaronder SnelStart, Compenda, SforSoftware en Compactonline.
www.id-advies.nl

Neetron V.O.F.

Neetron ontlast haar klanten bij het zoeken naar de beste en goedkoopste (snel-)transportmogelijkheden.
www.neetron.com

Univé Oost

Univé Oost, de zakelijke en particuliere verzekeraar die betrokken en dichtbij is.
www.univeoost.nl

Bureau PerPlex

Bureau PerPlex realiseert oplossingen voor arbeidsongeschikte ondernemers en mensen met letselschade. Ondernemers kunnen dan weer ondernemen.
www.bureauperplex.nl

On-premise2cloud B.V.

On-premise2cloud is gespecialiseerd in cloud-computing en biedt onder meer online werkplekken, mailboxen, back-up oplossingen en ICT ondersteuning.
www.onpremise2cloud.nl

Bas-Netwerk B.V.

Naast het uitzenden neemt Bas-Netwerk, een regionaal uitzendbureau, ook de werving en selectie van personeel voor de opdrachtgever op zich.
www.bas-netwerk.com

VanAtotO

Schrijf samen met Rob Weeber een uniek verhaal over uw bedrijf, product of dienst en presenteer dit in bijzondere vorm aan uw klanten, relaties en medewerkers.
www.vanatoto.com