Standhouders 2014

Hieronder ziet u een overzicht van de standhouders die zich hebben aangemeld voor Beurs4B editie 2014! Hebt u interesse om deel te nemen aan dit zakelijke evenement? Schrijf u vandaag nog in!

Herwers Groep

Dealerorganisatie van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden aangaande mobiliteit.
www.herwers.nl

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Bij Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek staan enthousiaste medewerkers voor u klaar met informatie over zakelijke producten en diensten.
www.rabobank.nl/noa

Symbus B.V.

Symbus begeleidt professionals naar een succesvolle loopbaan in de Achterhoek, Liemers & Twente en is voor bedrijven een adviseur op HRM-gebied.
www.symbus.eu

GlasGarage Groenlo

Voor het herstellen van een sterretje, het vervangen van een ruit of graveren van kentekens kunt u terecht bij deze FOCWA-erkende specialist.
www.glasgaragegroenlo.nl

Auto Huitink Lease

Een Bosch Car Service garage voor onder meer het leasen en repareren van personen- of bedrijfswagens en uitvoeren van schadeherstel onder 1 dak.
www.autohuitink.nl

Studio Wijkamp

Met jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid verzorgt Studio Wijkamp uw grafisch ontwerp, communicatie en digitale media.
www.studiowijkamp.nl

CODE14

U kunt terecht bij CODE14 voor maatwerk websites, webshops, web applicaties en mobiele apps (voor iOS & Android).
www.code14.nl

Horicon

Een onafhankelijk adviesbureau KAM, uw partner voor procesverbetering, ISO managementsystemen, met focus op toegevoegde waarde voor uw organisatie.
www.horicon.nl

Farmers4All

Farmers4all is een innovatief bedrijf dat bemiddelt in producten (zoals zonnepanelen) en diensten voor onder meer de agrarische sector.
www.farmers4all.nl

IkStartSmart

Ben je max. 5 jaar geleden gestart met je eigen bedrijf of ben je van plan om voor jezelf te beginnen? IkStartSmart© helpt je op weg naar jouw doel.
www.ikstartsmart.nl

Vastgoed Kozijn Service

Uw specialist in de productie en montage van kunststof ramen en deuren, houten kozijnen, schuifpuien, serre’s, zonwering, horren en screens.
www.vastgoedkozijnservice.nl

PerPlex Re-integratie

Bureau PerPlex realiseert oplossingen voor arbeidsongeschikte ondernemers en mensen met letselschade. Ondernemers kunnen dan weer ondernemen.
www.bureauperplex.nl

Fortado

Fortado ondersteunt en adviseert organisaties bij het inkopen, implementeren en beheren van telecom en cloud diensten.
www.fortado.nl

Univé Oost

Univé Oost, de zakelijke en particuliere verzekeraar die betrokken en dichtbij is.
www.univeoost.nl

Hacron Groen & Hacron Schoon

Hacron Groen & Hacron Schoon voor advies, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van groenprojecten en allerhande schoonmaakwerkzaamheden.
www.hacrongroen.nlwww.hacronschoon.nl

Go Electric Laadstations

Go Electric Laadstations is gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische auto’s voor consument en zakelijke markt.
www.go-electric.nl

Unipro

De groenste fabriek van Nederland laat u enkele duurzame materialen zien, die zijn gebruikt in het nieuwe bedrijfspand.
www.unipro.nl

East4 Software Solutions

East4 is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen en ontwikkelt software op maat.
www.east4.nl

Lonnie Ballonnie’s Feest Atelier

Madelon Kuijk verzorgt naast kinderentertainment en face- & bodyart, ook ballondecoraties voor particulier en zakelijk gebruik.
www.lonnieballonnie.nl

Stichting de Berkellandse Uitdaging

De ‘Uitdaging’ is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen.
www.berkellandseuitdaging.nl

Golf4iedereen

Verzorgen van personal golf coaching voor het bedrijfsleven, teambuildingactiviteiten en het organiseren van bedrijfsgolfdagen en golfclinics.
www.golf4iedereen.nl

iSpot mediaproducties

Voor het produceren van bedrijfs-, instructie- en e-learningvideo’s in Ultra HD of met een drone moet u bij iSpot zijn! Ken u de virtuele studio al?
Deze exposant demonstreert tijdens Beurs4B een uniek concept: de virtuele studio.
www.ispotmedia.nl

Amazing Facilitaire Dienstverlening

Voor de schoonmaak van uw kantoor en bedrijfshal kunt u bij Amazing FD terecht, gespecialiseerd in glasbewassing, vloeronderhoud en dakgootreiniging.
www.amazingfd.nl

Harrie Arendsen Volvo Ruurlo

“Onderhoud zijn waarde.” Aandacht voor de mens, kwaliteit en het milieu staan bij Volvo dealerbedrijf Harrie Arendsen hoog op de agenda.
www.harriearendsen.nl

Business Care Support

Business Care Support ondersteunt bedrijven met het opstellen en uitvoeren van een goed arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid.
www.businesscaresupport.nl

Han te Hennepe Fotografie

Portretfotografie, bruidsfotografie, zwangerschaps- en babyfotografie, rouwreportages, bedrijfsreportages, productfotografie en evenementen.
Deze exposant maakt tijdens Beurs4B gratis (LinkedIn) profielfoto’s voor de bezoekers.
www.hantehennepe.nl

VanAtotO

Schrijf samen met Rob Weeber een uniek verhaal over uw bedrijf, product of dienst en presenteer dit in bijzondere vorm aan uw klanten, relaties en medewerkers.
www.vanatoto.com

FDO-PRO

Voor een breed scala aan producten en diensten zoals papier, drukwerk en signwerk (o.a. banners en reclameborden) kunt u bij FDO-PRO terecht.
www.fdo-pro.nl

Het Glasatelier

Gerlanda de Kruijf maakt van elke spiegel en ieder glaswerk een uniek zakelijk geschenk, door het m.b.v. zandstralen te voorzien van de gewenste gravure.
www.hetglasatelier.nl

De Tuinen van Geerdink

Het tuinontwerp- en adviesburo voor uw hovenierswerkzaamheden, zwemvijvers, bijzondere buitengebouwen, tuinaanleg en “Natuurlijk Spelen”.
www.tuinenvangeerdink.nl

Ondernemers in Bedrijf

Deze netwerkorganisatie is actief in 21 regio’s, waarbij verbinden, samenwerken, relaties onderhouden en nieuwe contacten opdoen centraal staan.
www.ondernemersinbedrijf.nl

Spijkerman Evenementenverhuur

Spijkerman is specialist in de verhuur van tenten, inrichting en facilitaire voorzieningen met als bijzonderheid het turn-key opleveren van projecten.
www.spijkerman.eu

Batist Administraties

Batist staat voor een nuchtere, praktische en duidelijke werkwijze, korte lijnen, één aanspreekpunt en duidelijke en gespecificeerde declaraties.
www.batistadministraties.nl

Both social

Both Social biedt trainingen en coaching aan op het gebied van social media. Op dit moment heeft zij een speciale MKB aanbieding: klik op de link voor meer informatie.
www.bothsocial.nl

Act in Move

Laat mensen in uw organisatie succesvoller met elkaar en uw klanten communiceren met professionele communicatietrainingen op maat van Act in Move.
Deze exposant verzorgt tijdens Beurs4B gratis korte workshops voor de bezoekers.
www.actinmove.nl

Jongbloed Fiscaal Juristen

Deze fiscaal juristen zijn deskundig, creatief en adviseurs naast de klant. Geen maatpakken, stropdassen of belachelijke tarieven en afspraak is afspraak.
www.jongbloed.tv

Buro Pinq

Ester Reusink voorziet u van communicatieadvies, schrijft teksten en helpt u met uw marketing en het implementeren van een nieuwe huisstijl.
www.buropinq.nl

Bas-Netwerk B.V.

Naast het uitzenden neemt Bas-Netwerk, een regionaal uitzendbureau, ook de werving en selectie van personeel voor de opdrachtgever op zich.
www.bas-netwerk.com

Payrolljobs B.V.

Met Payrolljobs bent u verzekerd van uw eigen personeel zonder risico’s of administratieve verplichtingen, maar met optimale flexibiliteit.
www.payrolljobs.nl

On-premise2cloud B.V.

On-premise2cloud biedt u online werkplekken, mailboxen, servers, back-up oplossingen en deskundige ondersteuning bij het inrichten van uw ICT.
www.onpremise2cloud.nl

Kijk op Uitgevers B.V.

Uitgever van magazines Kijk op Oost Nederland en Kijk op het Noorden.
www.kijkopoostnederland.nl