NetwerkLounge

Ondernemen is netwerken en netwerken is ondernemen. Nieuwe mensen leren kennen, met elkaar een nieuw product bedenken of elkaar helpen met het zoeken naar een oplossing voor een specifiek vraagstuk.

Ondernemers in Bedrijf is als netwerkorganisatie vertegenwoordigd in ruim 25 regio’s in Nederland. Zij organiseert ondernemersbijeenkomsten en -borrels om ondernemers met elkaar kennis te laten maken en om kennis met elkaar te delen.

De organisatie van Beurs4B en Ondernemers in Bedrijf weten als geen ander hoe belangrijk netwerken is. Om het belang daarvan te onderstrepen, organiseren beide partijen dit jaar de “NetwerkLounge”. Bezoekt u Beurs4B? Dan kunt u er niet omheen!

In de NetwerkLounge kunt u #KennisMakenKennisDelen in de praktijk brengen. Ontmoet andere ondernemers, drink een kop koffie en ontdek ieders kwaliteiten. Ondernemers in Bedrijf faciliteert en ondersteunt het netwerken waar nodig en zal u met andere ondernemers in verbinding brengen. Heeft u een specifieke vraag? De aanwezige regiomanagers van Ondernemers in Bedrijf weten bij wie u het beste terecht kunt en zorgen dat de verbinding wordt gelegd. Maak daar vooral gebruik van!

afb-Ondernemers_in_Bedrijf