Impressie

Met de reportage van Focuz TV krijgt u een goed beeld van Beurs4B. Zo ziet u interviews met standhouders en overzichtsbeelden van de beursvloer. Daarnaast schenkt de reportage aandacht aan enkele stands, de lezingen en worden vragen gesteld aan de organisatie van de beurs.

Op deze pagina geven wij u verder een impressie van Beurs4B. Naast een videoreportage van Focuz TV treft u hieronder andere artikelen, foto’s en websites aan om u een beeld te geven van de zakelijke beurs voor Oost-Nederland.

Er is veel aandacht geschonken aan de zakelijke beurs voor Oost-Nederland. Om te beginnen presenteren wij u met trots het coveritem van het Ondernemersbelang (#4 van 2013): “Beurs4B smaakt naar meer“.

Foto Compilatie Beurs4B 2013

Voorafgaand aan de beurs is de organisatie uitgenodigd om deel te nemen aan het programma Business Update van Focuz TV met Toin de Ruiter. Bekijk hier het interview:

Op de hoogte blijven

Tot slot maken wij u attent op onze social media pagina’s. In de LinkedIn groep houden wij iedereen op de hoogte van ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent Beurs4B. Via onze Facebook pagina worden standhouders en sprekers uitgelicht en als u ons volgt op Twitter mist u geen aankondigingen over de volgende editie van dit zakelijke evenement. U kunt zich uiteraard ook abonneren op onze BeursUpdate, die u via de e-mail ontvangt.